You said YES!!! Gefeliciteerd!! 

 

Net als jouw geliefde waarmee je trouwt, een bruidsboeket voor altijd!

Wat is een bruiloft zonder overweldigende bloemen. Kies de juiste bloemen om de uitstraling te creëren waar jullie al zo lang van dromen.

Bruidsboeket inclusief corsage 

Flower Artist Lyan maakt prachtige zijden bruidsboeketten waar je lang plezier van zult hebben!

De zijden bloemen waarmee we onze bruidsboeketten creëren zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en zijn niet of nauwelijks van echt te onderscheiden.

Ben jij op zoek naar een stijlvol en zo natuurlijk mogelijk bruidsboeket die zijn schoonheid nooit zal verliezen. Dit is mogelijk met een bruidsboeket van zijden bloemen.

Je gasten zullen niet geloven dat de bloemen niet echt zijn. Wellicht, als je niets zegt, hebben ze het niet eens door. Super leuk!

Je hebt al een zijden bruidsboeket inclusief bruidegom corsage vanaf  € 75,-. Het gaat hier dan om een professioneel basis boeket met bloemen naar keuze. Het zijden bruidsboeket wordt geheel naar wens gemaakt met bloemen en kleuren die helemaal bij jullie passen. Omdat het boeket handmatig wordt gemaakt zijn alle kleuren, en bijna alle vormen mogelijk. Het handvat wordt keurig gewikkeld met satijnen lint of een ander lint naar wens.

 

De luxere zijden bruidsboeketten met meerdere soorten bloemen bedragen gemiddeld € 125,00- € 250,00. Dit is afhankelijk van de bloemsoorten en de details.

 

Wil je weten hoe jouw zijden bruidsboeket tot stand komt of heb je leuke ideeën en ben je benieuwd wat er mogelijk is?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 


Verhuur bloemstukken voor jullie bruiloft, een duurzame keuze

 

Huur voordelig bruiloft decoratie met hoogwaardige zijden bloemen 

Één van de beslissingen die je dient te nemen is wil ik de bloemen van mijn bruiloft huren of kopen. Flower Artist Lyan verhuurt bloemstukken voor deze prachtige gebeurtenis in jullie leven.

Omdat veel bruidsparen het al druk genoeg hebben word er steeds vaker voor het huren van bloemen gekozen. Voordelen van het huren zijn o.a. dat je geen tijd kwijt bent aan het ophalen van de bloemen, de kosten lager zijn en je niet met allemaal bloemstukken blijft zitten die eigenlijk te groot zijn voor in huis. Minstens zo belangrijk is de keuze om bewust voor deze duurzame zijden bloemen te gaan. 

 

Het huren van zijden bloemen kan bij ons vanaf één bloemstuk, denk aan het creëren van een hippe fotohoek, een gave backdrop of grote bloemstukken bij binnenkomst en op iedere tafel voor uw gasten. 

 

Ben jij benieuwd of het huren van één of meerdere bloemstukken past binnen jullie wensen en budget? Maak vrijblijvend en gratis een afspraak om samen te kijken of onze diensten aansluiten bij jullie grote dag!